Hot

Multi vitamin szérum [30 ml]

Innovatív, több féle vitamint és növényi olajat tartalmazó szérum, Esszenciális vitaminokban gazdag, feszes és rugalmas megjelenést kölcsönöz a bőrnek, javítja a bőr textúráját, hidratálja és táplálja.

Térfogat: 30 ml

34.000 Ft

Kedvencek Kedvencek Kedvencek
Cikkszám:176599 Kategória: Címkék:, ,

Kozmetikum használata

Innovatív, A-, B-, F- és H-vitamint tartalmazó szérum, innovatív külsővel és speciális belső felépítéssel. Nélkülözhetetlen vitaminokban gazdag, a használat közben a bőrt azonnal hidratálja és feltölti. Javítja a bőr textúráját, hidratálja és feszes, rugalmas megjelenést kölcsönöz a bőrnek.  Ezenkívül a szérum nanokapszulázott E-vitamint tartalmaz, ez segít a bőr idő előtti öregedése elleni küzdelemben, valamint megakadályozza a mimikai ráncok és az életkor korai jeleinek megjelenését.  Biztosítja a bőrfelszíni lipid optimális összetételét, használata után a bőr puha tapintású és üdeszínű lesz. Minden bőrtípusra ajánljuk, ahol  mimikai ráncok már láthatóak.

 

Jellemzők

  •  Lassítja a bőr öregedési folyamatát.
  •  Csökkenti és kisimítja a finom ráncokat
  •  A bőr rugalmasságát és feszességét javítja
  • Növeli a bőr nedvességtartalmát
  • Javítja a bőr textúráját

Alkalmazás

Naponta 1-2 alkalommal használja a Multi Vitamin szérumot. Tegyen a mutatóujjára egy kispumpányi gélt,  majd körkörös mozdulattal masszírozza át az arcát vele, a szérum 2-3 másodpercen belül maradéktalanul felszívódik.

Bőrre gyakorolt hatása

Főbb hatóanyagok
  • Retinil-palmitát: "A" vitamin szármázéka, a bőrbe felszívódva retinollá alakul át. Segíti a sejtek megújítását, szerepet játszik az optimális szaruképzés folyamtában, segíti a kollagén rostok és a fibroblasztok termelődését. Igazi öregedésgátló hatóanyag.
  • Tokoferol-acetát: E vitamin származéka, antioxidáns, szabadgyökfogó. Késlelteti az oxidatív stressz okozta problémák kialakulását.
  • F vitamin - linolsav: A linolsav egy telítettlen zsírsav, amit másnéven omega-6-zsírsavanak is hívunk. Olyan esszenciális zsírsav, aminek antioxidáns hatása mellett TEWL gátló hatása is van, így biztosítja a bőrfelszíni lipid optimális kialakítását.
  • H vitamin-biotin: Energiát biztosít a sejtek számára, befolyásolja az enzimek működését, segíti az A-, a B2-, a B3- és a B6-vitamin bőrregyakorolt hatásait.
Bőrprobléma Öregedő bőr, vízhiányos, száraz bőr, fáradt , ráncos, mimikai ránc

Ötlet

A Multi vitamin arctisztítógél használata után használja az Azulénes tonikot, majd a Multi vitamin szérumot és a  Multi vitamin tápláló és hidratáló krémet